Surname: Forname: E-mail address:

Username Password

 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку
 • изготовление значков
 • объемные наклейки
 • магниты на холодильник
 • Rólunk

  A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány célja, hogy választ találjon a XXI. század Magyarországának egyes kiemelkedő társadalmi, gazdasági és közösségi kihívásaira.

   

  Az alapítvány évente átlagosan két átfogó szakpolitikai javaslatcsomagot készít, amelyek a nemzetközi környezet és hazánk tapasztalatait felhasználva részletesen megvizsgálnak egy-egy témát: majd pedig kidolgozott, kormányzati gyakorlatba átültethető reformjavaslatokat tesznek e problémák megoldására.

   

  A kutatások során egységes, szigorú módszertant használ az intézmény, annak érdekében, hogy szakpolitikai javaslatcsomagjai elfogulatlanul elemezhessék az adott problémát. A megfogalmazott javaslatok mindenkor tekintettel vannak a társadalmi környezetet jellemzőire, valamint a fenntarthatóság gazdasági és környezeti szempontjaira.

   

  A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány a közös gondolatok megosztása és megvitatása érdekében polgári gondolkodói közösséget is szervez. Konferenciáival és beszélgetéseivel az az intézmény célja, hogy teret biztosítson a haladó gondolkodású magyar polgárok számára a nyílt beszélgetésre és eszmecserére közös feladatainkról.

   

  Az elemzések és javaslatok mindenkor nyilvánosak. Az alapítvány a szakpolitikai és közösségszervező munka eredményein túlmenően működése minden elemét szigorú átláthatósági elvek szerint végzi. Igaz ez a külső partnerekre és az alapítvány vezetőire illetve alkalmazottaira is.

   

  A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány olyan nagyhatású, progresszív elveket valló agytrösztökkel működik együtt világszerte, amelyek intellektuális és közpolitikai tevékenysége méltó mintát jelent számára. Az együttműködések gondolatok és szakértők cseréjére terjednek ki, közös problémáink és kihívásaink megértése érdekében.

  honlapkeszites